Какви са факторите, които влияят на налягането на машини за щанцоване?

Има много фактори, които влияят на налягането на машини за щанцоване:

1. дължината на стомана нож, колкото по-дълго на общата дължина на продукта, по-голяма устойчивост на матрицата, толкова по-голям натиск се изисква.

2 дебелината и твърдостта на продукта, по-голяма сумата, необходима за щанцоване машина да намали картон и да подтикне пластична деформация на картон да произвежда отстъп

3. стомана нож тампон на твърдостта и областта на лентата, машини за щанцоване следва да се основава на дебелината на картон, за да изберете подходящи твърдостта на дизайн на Газа, както и лентата трябва да бъде прекалено широк, това е най-добре да Нарежете на малки парченца , От двете страни, което намалява налягането, необходимо за щанцоване.

Какви са елементите на набора умират?

1. Изберете вида на поръчката за цвят. Цветът на типа на Джи си Ар и ЕКР са две, Джи си Ар за сивата компонент вместо това, ЕКР за фон отстранени, се препоръчва да използвате формата за Джи си Ар.

2. да определи на щанца черна версия на кривата на тон, когато изображението на сивата компоненти по-малко, обикновено черната версия на търговската марка щанца в черната версия. Ако изображението е висока наситеност, висок контраст Арт фотография, Черно версия може да се настрои кратко контраст контраст черна версия, ако изображението на сивата компонент на по-голямата част от дългосрочната употреба щанца черна версия.

3. черна версия на максималната ограничения на различните видове на оригиналите трябва да имат различни стойности, 70 % до 90 % може да бъде, често се използва е 85 %.

4. общата сума на мастило от четири цвята линията и максималната стойност, като например покритие хартия компенсиране, желателно 330 % до 380 %, докато вестникарска хартия е около 260 %.

5. търговска марка, щанца на фона печалба стойност главно се увеличава в тъмен тон на стойност, ако оригиналната тъмното тон ниво, тогава може да се увеличи стойността, иначе по-малките по-добре.