Три фактора, които влияят върху налягането на Die Cutting Machine!

Машината за рязане се използва главно за съответните неметални материали, стикери, вдлъбнатини и бронзиращи операции, паста, метални форми, стоманена тел и др., Чрез отпечатък за упражняване на определено налягане, отпечатаната или картона се търкаля в определена форма , Знаете ли факторите, които влияят върху налягането на уреда? Следното е обяснено от Xiao Bian за вас.

1, дължината на ножа, колкото по-дълга е общата дължина на продукта, толкова по-голямо е съпротивлението на матрицата, толкова по-голямо е налягането.

2, дебелината и твърдостта на продукта, щанцоване машина в отрязани на картон и картон пластмасови деформация, причинени от по-голяма необходимостта от вдлъбнатина

3, стомана нож подложка на твърдостта и площта на лентата, машина за рязане трябва да се основава на дебелината на картон, за да изберете подходящата твърдост на лентата дизайн, и лентата трябва да бъде твърде широк, най-добре е да се намали На малки парчета, от двете страни, което намалява налягането, необходимо за рязане.

Машина за рязане се използва основно за съответните неметални материали, паста, автоматични отпадъци, щанцоване машина с помощта на стоманен нож, метални мухъл индустрия, чрез отпечатък за упражняване на определено налягане, на печата или картон валцувани в определена форма, Тогава Знаете ли безопасната работа на машината за рязане? Следното е обяснено от Xiao Bian за вас.

1, персоналът преди използването на машина за правене на хартия да бъде строго преди операцията на обучение, разбиране на знанията за оперативна безопасност.

2, проверете дали оборудването може да бъде нормално оборудване за работа, не може да съхранявате артикули на машината, за да не смачквате машината или да я повлиявате, често на машината, например смазочни материали.

3, машината в ремонта, регулирането, маслото, почистването на поддръжката трябва да е в спряно положение и капакът за безопасност на оборудването отвори бутона за заключване, за да натисне.

4, сгънете, инсталирайте шаблона, трябва да отворите настройките за защита и внимателно да проверите дали приставката е закрепваща безопасност.

5, е строго забранено увреждане на оборудването в устройствата за безопасност и защита, при използване на машина за рязане, за да се следват правилата за безопасност, за да се спре използването на времето за поставяне в разумна позиция, така че и машината Не може да бъде повреден Лични проблеми със сигурността.

Горното е Xiaobian да обясни някои от вашите работи за безопасна работа на машина за рязане, вие искате да използвате машина за рязане, когато помогне.