Работният принцип на уплътняването на машината за рязане

Понастоящем потребителите на висококачествени изисквания на печатарската индустрия се увеличават, дизайнът на кутията също е все по-сложен. За да се поддържа диапазонът на грешки от ± 0.15 мм, е необходимо да се опитате квалифицираната машина за рязане. В същото време обръщайте внимание на стъпките за настройка, особено на станцията за хранене и хартията, за да достигнете времето за предварително регулиране.

Принцип на работа: плоската машина за щанцоване на рязане с щанцоване и формата на режещия механизъм са плоски. Шаблонът е фиксиран на плоско стъпало и листът е поставен върху плоча (долната плоча). Работна, удароустойчива плоча фиксирана неподвижно, плочата за налягане чрез коляновия вал, свързващ прът, въртящо движение, което прави платформата и натискателната пластина непрекъснато налягане на съединителя, всяко налягане ще бъде време за постигане на щанцоване. Обща машина за рязане с плоско налягане с вертикална машина за рязане и хоризонтална машина за рязане на две машини Понастоящем вертикалната машина за рязане на главата се модифицира предимно с плоска печатна машина с плоско натиск и хоризонтална щанцова машина структура на машината и монохромен офсетов печат машина е подобен на него от хранене част, формована част, материал част, а някои имат автоматични почистващи съоръжения и други компоненти.

Предимства и недостатъци: В резултат на машината за рязане с плоско налягане с друга машина за рязане има проста структура, лесна поддръжка, лесна работа, лесна за смяна на щанцоваща вдлъбнатина, подходяща за различни тегловни материали, точност на рязане и серия от предимства, така че има широк спектър от пазари. Но недостатъците са очевидни, например, той се нуждае от голям натиск върху работата, което води до интензивност на труда, ниска ефективност на производството. Това е широка гама от приложения, подходящи за сгъване на картонени кутии, картонени опаковки, велпапе, режеща вдлъбнатина, е използването на по-често срещаното оборудване за домашно рязане.