Причината защо е намалена точност на машини за щанцоване

От една страна, на щанцоване или щанцоване версия на позициониране не са позволени. Продължителната употреба на машината ще предизвика щанцоване рамката или щанцоване плоча за позициониране блокира износване, така че разликата е твърде голям и доведе до намаляване на точността на рязане. Позициониране блок трябва да бъде заменен по това време. Страничните позициониране табела износване е важен фактор в страничните позициониране не е позволено. Както за позициониране на набиране не е достатъчно, за да направи за добро износване, то ще предизвика лошо позициониране страна, точност на позициониране. Сменете страната, табела позициониране по това време.

Второ преди и след разполагането на махалото позициониране разстояние е твърде малък. Тъй като дължината на веригата за самата има някои грешка, ако позициониране разстоянието е твърде малък, тогава предните и задните позициониране може да не премахне веригата грешка, като по този начин, засягащи точността на рязане умре. В този момент трябва да се коригират преди позициониране на махалото винт или след позициониране махалото cam позиция, така че предните и задните позициониране рамка да се спре на зъбите 2 мм ~ 3 мм разстояние е подходящо.

Трето gripper налягане е твърде малък или неравномерно. Ако gripper активни дентална еластичност става по-малък поради продължителна употреба, тя ще предизвика хартията, за да се подхлъзнат или паднат по време на процеса на прехвърляне, което пряко влияе на точността на щанцоване. Неравномерно налягане между grippers може да предизвика хартията в процеса на Кос. В този момент трябва да промените активния зъби. В допълнение фиксирани зъби в хоризонтална височина трябва да бъде последователна, в противен случай тя може да бъде в gripper хартия сблъсък или gripper хартия бръчки, засягащи точността на рязане.

Четвърто, картонени прехвърляне процес, на главното устройство верига износване и разкъсване удължение, ще пряко влияят на позициониране точността преди щанцоване. В този момент да се замени на веригата. Механизъм за периодично износване, води до зъб ред в спиране или стартиране на процеса на трептене, също ще повлияе точността на рязане умре. В този случай обикновено засягат само позициониране точността, този път, трябва да бъде своевременна поддръжка.

Горните четири точки е точността на рязане машини за щанцоване умре не е високо механични причини, необходимостта от операция и персонала по поддръжката на машината да направя поддръжка, своевременна проверка и поддръжка, за да гарантират, че най-добрият начин на действие на Die Машина за рязане.