Поддържането на студената машина за пресоване е много важно

Cold Press Machine е една от често използваните машини в дървообработващата промишленост. Използва се предимно за лепене и фурниране на мебели. След употребата на машина за студена преса, студената преса за извършване на работи по поддръжката. Поддръжка на студена машина за натиск има пълен набор от стандарти. Когато изтечем, как да поддържаме студената машина за пресоване? Тук можете да въведете всички.

1, след края на всеки клас трябва да почистите пресата и да се уверите, че винтът е чист.

2, седмичните турбини, лопатките, повдигащия винт за смазване, винта за повдигане и маслото за пълнене на гайката. 3, повърхността на маслото на цилиндъра трябва да се поддържа между 25-45 мм, като например повърхността на маслото под 25 мм трябва да се напълни с хидравлично масло, резервоар за гориво, първо трябва да поставите в горната и долната част на масата подложка с височина над 100 мм и след това да напълните Масло. 4, циркулационното бутало на цилиндъра или рязкото звучене, газът трябва да се изтощи

5, е строго забранен цилиндър за използване на пътуването, да се забрани налягането или облекчаване на налягането възниква при обработката.

Cold Press машина поддръжка е много важно, само поддръжка правилно, за да се намали Cold машина отказ машина, за удължаване на експлоатационния живот на студената машина за пресоване, повече Cold Press машина, свързано съдържание, моля посетете нашия уеб сайт или телефон, свържете се с нашите производители, за да научите Още

Разберете цената на студената машина за пресоване трябва първо да разберете това оборудване или да знаете цената, но не знаете как да използвате какъв е смисълът му! В Хенан производството на производителите на студено машинно оборудване машини имат много, но много запознат с Cold Press машината технология не е малко, ако искате да се ангажирате в Cold Press машина проект, ние трябва да намерите професионални производители, за да се получи оборудване и услуги.

Нашият технически персонал днес, за да ви даде следното научно познание на Cold Press машина:

Cold Press машина, т.е. студен и сух компресор. Количеството водна пара в сгъстения въздух се определя от температурата на сгъстения въздух: намаляване на температурата на сгъстения въздух, за да се намали съдържанието на водна пара в сгъстения въздух, като същевременно се поддържа постоянно налягане на сгъстения въздух, а излишната водна пара Ще кондензира в течност. Студената и суха машина (замразена сушилня) е използването на този принцип, като се използва хладилна технология за изсушаване на сгъстен въздух.

Студената машина за натиск е разделена на винтова студена машина за натиск и хидравлична студена машина за пресоване. Една винтова студена машина за пресоване има турбина, дългосрочна поддръжка, уязвима. Хидравлична студена машина за натиск. Лесно изтичане без честа поддръжка, висока ефективност. Цената на студената машина за преса, дори ако един и същ модел на пазара там са различни, и ние искаме да предложим офертата може да пожелаем да Xinxiang Kim Li дърводелство инспекция, различните видове на компанията Cold Press машина да поддържа разумна оферта, Ценно да се срещне.