Поддръжката и поддръжката на студената машина за пресоване трябва да обръщат внимание на метода

Както се казва, добра машина за поддържане на ежедневната работа на машината за поддръжка и поддръжка не само може да подобри ефективността на производството и да намали разходите за поддръжка, но и хората работят усилено за механични продукти, емоционален израз. Но машината Linyi дърво Linsen да се каже е, че поддръжка също се обърне внимание на методи и техники, неправилна поддръжка не само не успя да постигне желаните резултати, но също и на механизма на непредсказуеми щети, както и на предприятието да доведе до някои икономически загуби.

Поддръжката и поддръжката трябва да се извършват отделно, а ежедневната поддръжка на машината за студена преса включва:

1. За да поддържате машината чиста, трансмисионните части и въртящите се точки на свързване трябва да се смазват. Не поставяйте остатъци върху машината.

2. Проверете времето на фланеца на цилиндъра и цилиндърът и горната плоча на закрепващия фланец на винтовете са насипни и навременно затягане; проверете дали маслената верига е изтичане и навременна ремонт; проверете позициониращата ролка на пластината за натискане и зъбното колело за повдигане, използвайте багажник;

3. Проверявайте маслото в резервоара веднъж седмично: важно е да проверите дали маслото е замърсено и заместено навреме. Достатъчно ли е маслото и запълва времето? Хидравличното масло може да избере хидравличното масло против износване Great Wall 68 #, Mobil MOBIL: DTE26.

Поддръжката на машината за студена преса по време на работа включва: работа на машината според правилния метод на работа, строго се забранява натискане на детайла над оригиналния диапазон на обработка на дизайна. Заготовката се поставя правилно, а налягането и неравномерното налягане са строго забранени.