Метод за пречистване на хидравлична студена преса

Хидравличната студена машина за пресоване е един вид студена машина за пресоване, в сравнение с общата студена машина за пресоване, хидравлична студена машина за пресоване във всички аспекти на добра производителност и нисък шум, повдигаща скорост. Хидравлична студена машина за пресоване работят от известно време, необходимостта да запълни студената машина за пресоване машинно масло, специфичен метод за зареждане на гориво, както следва:

1, рамото е разположено успоредно на посоката на коловоза и завъртете наляво, след като сте завъртяли 45 °, така че буталото на буталото да е напълно изтеглено, буталото на цилиндъра напълно се прибира, бавно надолу по стрелата, така че лопатата Почистете земята, а след това изключете двигателя, отворете клапана за освобождаване на резервоара, издърпайте ръчката назад и напред, педалите няколко пъти, за да освободите теглото, причинено от остатъчното налягане в системата.

2, с бензин почистете добре ставите на тръбите, помпата и съединителя на двигателя, поставете щепсела за масло, резервоара за гориво в горната част на пълнежа на горивото и долната част на дренажа на маслото и обкръжението му.

3, отворете клапана за изпускане на маслото и долната част на щепсела за изпускане на маслото, така че цялото старо масло да влезе в масления резервоар на маслото.

4, отворете резервоара за гориво на резервоара за гориво, свалете филтъра за зареждане с гориво, проверете дъното на резервоара и неговата страна, ъгълът на остатъчното масло съдържа метален прах или други примеси. Почистете основно резервоара, първо с дизелово почистване два пъти и след това използвайте сгъстен въздух в резервоара за гориво. Проверете вътрешните ъгли на остатъчната утайка, примеси и т.н. до почистването досега и накрая отново изплакнете с ново масло.

5, разрушаването на тръбата.

6, премахнете системния филтър за целия филтър. Сменете филтъра, е необходимо внимателно да проверите филтъра със или без метален прах или други примеси, така че да можете да разберете части от износването на системата.

7, пуснете главната хидравлична помпа, въртящия се мотор, ходилата на двигателя в старото масло и напълнете с ново масло.

Хидравлична машина за студена преса за начина на зареждане на гориво за всеки, който трябва да въведе тук, ако се интересувате от съдържанието на нашето въведение, можете да прегледате нашият официален уеб сайт или телефон за връзка с нашите производители, за да разберете.