Метод за пречистване на хидравлична студена преса

Хидравличната студена машина за пресоване е машина за студена преса, в сравнение с общата студена машина за пресоване, хидравличната студена преса във всички аспекти на доброто представяне и ниския шум, скоростта на повдигане. Хидравличната студена машина за пресоване работи известно време, необходимостта от запълване на студената машина за пресоване на хидравлично масло, специфичен метод за зареждане на гориво, както следва:

1, рамото е поставено успоредно на посоката на коловоза и завъртете наляво след завъртане на 45 °, така че буталният лост на цилиндъра на буксата се е издърпал напълно, буталото на цилиндъра напълно се прибира, бавно надолу по стрелата, така че лопатата почвата и след това изключете двигателя, отворете клапана за освобождаване на резервоара, издърпайте дръжката, педала няколко пъти, за да освободите теглото, причинено от остатъчното налягане на системата.

2, с бензин, почистете добре ставите на тръбите, помпата и конектора на двигателя, поставете щепсела за масло, резервоара за гориво в горната част на горивния пълнител и долната част на изтичането на маслото и обкръжението му.

3, отворете вентила за изпускане на маслото и долната част на щепсела за изпускане на маслото, така че цялото старо масло да влезе в масления резервоар на маслото.

4, отворете резервоара за гориво, за да извадите резервоара за гориво, свалете горивния филтър, проверете дъното на резервоара и неговата страна, ъгълът на остатъчното масло съдържа метален прах или други примеси. Почистете основно резервоара, първо с дизелово почистване два пъти, а след това използвайте сгъстен въздух в резервоара за гориво. Проверете вътрешните ъгли на остатъчната утайка, примеси и т.н., докато почистването досега и накрая отново изплакнете с ново масло.

5, разрушаването на тръбата.

6, премахнете системния филтър за целия филтър. Сменете филтъра, необходимо е внимателно да проверите филтъра със или без метален прах или други примеси, така че да можете да разберете частите от износването на системата.

7, пуснете главната хидравлична помпа, въртящия се мотор, ходилото на двигателя в старото масло и напълнете с ново масло.

Хидравлична студена машина за пресоване на студена машина за подаване на гориво за начина на зареждане на гориво за всеки, който да Ви представи тук, ако се интересувате от съдържанието на нашето въведение, можете да прегледате нашият официален уеб сайт или телефон за връзка с нашите производители, за да разберете.