Въведение към факторите на Die Cutting Machine

Какъв вид машина за рязане?

1, кръгло налягане Die Cutting Machine

Ролката е еквивалентна на цилиндъра за отпечатък, налягането при рязане; Другият е плесен с ножове. Ролковият нож се отличава с две основни категории дърво и метал - бившият главно отрязан много дебел гофриран картон, който има химическа корозия или електронен гравиращ метод за обработка на метални барабанни ножове, основно за самозалепващи етикети и рязане на търговски марки. Е също метален валяк нож умре се използва главно в висок клас дългосрочни продукти, използването на смачкване или срязване тип.

2, машина за рязане с кръгла натиск

Кръгло налягане Die Cutting Machine в прилагането на пазара рядко, няма професионален производител, тук не ги повтаряйте.

3, машина за рязане с равно налягане

Flat Die Cutting Machine в момента е най-широко използваният най-разпространен тип, но също така и най-добрите местни и чуждестранни производители.

1, Die Cutting Машина die-рязане плоча, ако формата на комплекса или подредени много на живи части, както и точка за рязане е много малък, много малко, е лесно да се причинят die-рязане, когато версията. В този момент трябва да бъде подходящо да се увеличи броят на точките, ако е възможно, трябва да бъде дължината на дължината на детайла и посоката на хартия, за да се поддържат последователни.

2, ако версията за рязане на еластичната лента (или гъба) е прекалено мека, не може да отскочи успешно хартията, това също ще доведе до загуба на версия. По това време трябва да се използва висока твърдост, добра еластичност на висококачествена еластична лента (или гъба).

3, натиск ред е твърде рано, за да започне малка версия на важните причини. След като рязането на матрицата, когато движещата се платформа е надолу, въпреки че хартията е била еластична лента (гъба) от ножовата линия, а защото еластичната лента (гъба) обикновено е по-висока от линията на ножа 2 до 3 mm, това време Редът на захващащото устройство Започнете движението, то ще се дължи на еластична лента (гъба), която все още ще натисне хартията на подложката и лесно ще разкъса хартията, причинена от разхлабена версия. В този момент трябва да се освободи прекъсващ механизъм и втулка на съединителя на основната част на колелото, за да се регулира движещата се платформа от най-горната мъртва точка надолу от 7 до 8 мм (гофрирана рязане, когато рязането трябва да бъде от 10 до 15 мм), редът на налягането започва да се движи ,