Въвеждането на три вида на машини за щанцоване

Днес, Xiaobian с вас на пазара общата щанца има три категории: плоски налягане-die машина за рязане, плосък die щанца и кръгли налягане кръг машини за щанцоване.

Която ние всички знаем, че три вида на щанцоване машина кой вид на пазара е по-широка? Това е плосък налягане машина плоски налягане diecutting машини за щанцоване спрямо други машини за щанцоване с проста структура, лесна поддръжка, лесна работа, лесно да се замени щанцоване отстъп табела, подходящи за различни тегло на листа, мухъл точност на рязане и редица предимства, така че има широк кръг от пазари.

Но неговите недостатъци също са очевидни, например, се нуждае от много на работно налягане, което води до интензивност на труда, ниско производство ефективност. Това е широка гама от приложения, подходящи за сгъване на кашони, поставете кашони, Гофрокутии умират рязане вдлъбнатина лечение. \

Следващата малки серии с вас на плоски налягане кръг Die машина за рязане: апартамента кръгли умре рязане машина предимно от началото Хайделберг кръг налягане машина за печат на трансформацията, нейните преимущества са очевидни: заради нейната работа е на линия за контакт, на машината в щанцоване само малък натиск, така че натоварването на машината е относително стабилна.

Недостатъкът е, че дължи на факта, че Die машина за рязане и натиснете валяк са лесно валцувани и прогонени, приложението диапазонът е сравнително тесен. Той е обикновено подходящ за щанцоване на картон с тегло по-малко от 400 g / m2 и е особено подходящ за хартия рязане и галваника на алуминиево фолио. В процеса умре рязане хартия трябва да обръщат внимание на посоката на хартията влакна, генерал трябва да бъде успоредна на валяк в аксиална посока, в противен случай това ще предизвика сериозни хартия, стречинг явление.

Окончателното малки серии с теб на кръгла налягане кръг Die машина за рязане: кръг налягане Die машина за рязане е непрекъсната работа на барабана, така че неговата работа ефективност спрямо други Die машина за рязане е най-високо, особено подходящ за маса производство, но това е точно заради неговата умират рязане скорост, което води понякога не може да гарантира точността на рязане изисква умират. Това е същото като кръговата налягане Die машина за рязане, използването на линия контакт принцип да завършите работа, формоване, така в Die машина за рязане малко налягане и разпределение на налягането е по-равномерно, така че натоварването на машината е относително стабилна.

Но му машини за щанцоване версия е огънати в извита повърхността, така че в плаката и плоча на по-тромаво, техническа трудност е сравнително голям, разходите на плаката е относително висок, кръг налягане кръг умират рязане устройство изисква машини за щанцоване от плоско щанцоване версия на цената от 25 до 100 % по-високи. Кръг налягане кръг щанца се използва главно за велпапе продукти щанца и търговска марка онлайн щанцоване пазарният дял е много ниска.

По-горе е плосък налягане Die машина за рязане, плоски налягане Die машина за рязане и кръгли налягане около три вида Die машина за рязане на Die машина за рязане кратко въведение, надявайки се да ви помогне.