Как да решим проблема с машини за щанцоване е не гладка хартия

Има различни причини защо хартията не е гладка, основно за хартия деформация, печатни повърхност е твърде гладка или причинени от други механична повреда.

(1) книга не е гладко поради деформация на хартията

Тъй като процесът на щанцоване е края на печат процес, а хартията след редица процеси, лесно да се произвеждат деформация, особено след висока температура, високо налягане полиране. След като филмът е по-сериозни деформации на хартия, след това Feida често не може да бъде гладка хартия.

(2) от печатната повърхност е твърде гладка, причинени от хартията не е гладка

След филма лакиращи продукти поради неговата повърхност е твърде гладка, но и на хартия причинява някои трудности. За горните два случая, опитни оператори ще направя подготвителна работа преди хартия, като например: зареждане на хартия, добави някои хартия в хартия клин или ролка хартия за съхраняване на книга предварително, когато хартия в предварително да играе страна, чукат хартия работа или скоростта на Die машина за рязане да се намалят, като цяло може да се избегне този проблем.

(3) механична повреда, причинени от хранене трудности

Feida смукателни всмукване не е достатъчно, от хартия купчина върху равнината на мястото не е подходящо, правилата не са точни и други механични причини ще предизвика процеса на хранене хартия косо, двойно листове, празен и други повреди. Като обикновено умират рязане машина поддръжка работа и механични части на корекцията ще се избягва поради механична повреда, причинени от хранене трудности.