Как работи студената машина за пресоване?

Cold Press машина, ние сме в ежедневието, работа често се използват, но не знаят всички на "хидравлична преса" дали да знаете? Студената машина за пресоване работи под формата на груби точки: винтов тип, хидравличен тип. Обща хидравлична студена машина за пресоване във всички аспекти на по-добро. Хидравличен студен натиск Шумът при работа на машината е малък, бърза скорост на повдигане. Основните компоненти на хидравличната студена машина за пресоване основно чрез: хидравлична система, електрическа система за управление, натиск и табела състав на тялото.

Основната структура на хидравличната студена машина за пресоване

Главно чрез: хидравлична система, система за електрическо управление, натиск и състав на тялото.

Хидравлична система: състои се от цилиндър, резервоар за гориво, маслена помпа, двигател на маслена помпа, блок на управляващия вентил и манометър. Резервоарът се пълни с масло, което се изпомпва от маслената помпа, за да задвижи маслото на помпата. Маслото се изпраща към цилиндъра чрез свързване на тръбата, за да работи цилиндърът. Възвратен клапан може да направи пресата в процеса на екструзия да произвежда противоналягане, да играе гладка роля, електромагнитната топка. Клапанът се използва за поддържане на настроеното налягане от системата, а манометърът се използва за показване на налягането.

Електрическа управляваща система: главно от главната верига и контролна верига, веригата използваща автоматични прекъсвачи, предпазители, AC контактор на пресовия мотор, соленоиден вентил, като претоварване, късо съединение, загуба на налягане и защита от ниско напрежение.

Балансиращ механизъм: главно чрез багажник за повдигане на равновесие, повдигащ механизъм, въртящ се вал. Фиксирана ротационна носеща композиция, ляво и дясно две балансирани багажници, монтирани на корпуса. Двата края на въртящия се вал са фиксирани с повдигателни предавки. Двата края на въртящия се вал са снабдени с лагери, така че да могат да се въртят гъвкаво с въртящия се вал. Когато повдигателната плоча се повдигне, повдигащото устройство не балансира стелажа? Завъртете, така че плочата за натиск в процеса на повдигане винаги да е балансирана.

Платка: състои се от горна плоча и долна плоча. Горната и долната плоча са заварени профили и стоманена плоча, работната плоскост от средната фреза от голяма фрезова машина, за да се осигури гладка и гладка работна равнина. Горната плоча за натиск е свързана с цилиндъра на цилиндъра и повдигането и спускането на натискателната плоча се осъществява чрез повдигане и спускане на цилиндъра. Под натиск, директно заварени към основата на фюзелажа. Оформяне на цялата конструкция.

Фюзелаж: заварени с плоча стомана, компактна конструкция, добра здравина.