Машина за рязане за широк кръг от приложения

Машината за рязане на метали в големия принос към човешкия прогрес, с бързото развитие на науката и технологиите, в много сортове след Индия, китайската технология за разфасоване на машините за рязане и индустриализация достигна високо ниво, основните признаци в следващите няколко аспекта :

Първо, вносът на Cut Cutting Machine падна, износът продължава да нараства. Според митническата статистика: вносът на формована формовъчна техника през 2002 г. 461, 25,219 милиона щатски долара; Внос през 2004 г. 455 бройки, 26.028 милиона щатски долара; 2004 1 до 3 тримесечен внос на 213 единици, 17.151 милиона щатски долара; Се очаква те да внасят тенденции през годината. Износът през 2007 г. е 765 единици, 1086.1 милиона щатски долара; Износ през 2003 г. 1066 единици, 13.893 милиона щатски долара; 2004 1 до 3 тримесечие износ 958 единици, 15.591 милиона щатски долара, се очаква да изнасят през цялата година миналата година.

Второ, сортовете Die Cutting Machine отговарят на основните нужди на вътрешната печатна и опаковъчна индустрия. Китай е бил в състояние да произвеждат, включително автоматично сплескване Die Cutting Machine, включително търговска марка Die Cutting Machine, стикери търговска марка Die Cutting Machine, кръгло налягане Die Cutting Machine, кръгло налягане Die Cutting Machine, плосък die die машина за рязане И други продукти, е в състояние За производство на линии за рязане на линии за свързване, като например: флексографски печатни преси, гравюрни печатни преси, печатни преси за стикери, машини за нарязване на гофрирани щанцови машини и друго оборудване за щанцоване.

Машината за рязане е широко използвана, принципът на работа не е сложен, технологията за рязане е главно използването на нож за рязане, нож от стомана, метална матрица, стоманена тел, чрез отпечатък за упражняване на определено налягане, до определена форма , Ако цялата печатна материя е пресована в един графичен продукт, наречен die-cutting; Ако използването на стоманена тел в печатания материал върху следите от следи от оставящи или огъващи марки, наречени вдлъбнатини; Ако използването на ин и ян две шаблони, нагрети до определена температура, отпечатани на повърхността на печатни материали с триизмерен ефект на модела или шрифта, наречен бронз; Ако основен материал на друг субстрат, наречен паста; С изключение на останалата част от оригиналната част на продукта За отпадъци.

Посока на развитие на машината за рязане

1. Традиционните стикери за търговска марка печатни производствени предприятия. Производството в трудни времена, производство и продажби спадат всяка година. Причината е, че производството на високотехнологични продукти, една от високоефективните ротационни печатни машини за печатарски марки и флексографските печатарски преси, се увеличава чрез печатане, а дори и ефективността на производство на кръгова преса е много по-висока от периодичния печат. - косене зад производственото оборудване.

2. Кръгъл натиск кръгла тел умират рязане ще бъде най-голямата партида от печатни опаковки продукти, най-добрият начин да умре. Използва се за производствени линии за флексографски печат, формовъчни печатни машини, печатарски машини за велпапе, щамповъчни машини за щанцоване, ротационни стикери за търговски марки, печат за гравюри, щанцови производствени линии, като свързващо оборудване за печатане и опаковане. С развитието на печатарската технология, особено на нивото на обработка на циркулярния щанцовъчен барабан, обхватът на приложение на кръгообразното рязане ще бъде по-обширен и ефективността на производството на рязане ще бъде допълнително подобрена.

3. С бързото развитие на печатарската и опаковъчната промишленост, мащабът на предприятията се разширява. Автоматичното сплескване на пазара на приложения за рязане на машини ще продължи да се разширява. За сметка на това, полуавтоматичен плосък die die машина за рязане на пазара на машини ще бъде допълнително намален, в допълнение към ниската производителност, оперативната интензивност на труда и други причини, сигурността е лошо, склонни към аварии, които включват недостатъците на главната причина пътя. Въпреки това, поради мащаба на китайския печат и опаковъчна индустрия, разликата между размера на това устройство ще има определен пазар, все още ще играе роля.