Скоростта на рязане машина за рязане

С модерни машини, обработка индустрия развитие, за непрекъснато повишаване на качеството и точността на рязане, да се подобри ефективността на производството, намаляване на производствените разходи високо интелигентна и автоматично рязане функция изискване също е увеличаване. Развитието на CNC машина за рязане трябва да отговарят на изискванията на съвременната механична обработка. Кътър е разделен на пламък нож, плазмен машина за рязане, лазерно рязане машина, водно рязане и др. Лазерно рязане машина е най-ефективен, рязане прецизността и дебелината на рязане е малка. Скоростта на рязане на машина за рязане на плазмата е също много бързо, а повърхността на рязане има определени наклон. Машина за рязане на пламък е насочена към тежки въглеродна стомана материал. Лазерно рязане машина е най-ефективен, рязане прецизността и дебелината на рязане е малка.

Обхват на приложение

Машина за рязане използва с метал и Неметал индустрии, като цяло, сравнението на неметални индустрия точки щателен, като нарязани камък, каменни рязане машина, машина за рязане на вода, видях нож, Нарежете плат и пластмаса, химически влакна продукти с лазер рязане машина, машина за рязане на острието рязане на метални материали има пламък машина за рязане, плазмен машина за рязане, машина за рязане на пламък, CNC машина за рязане вътре и ръчно два вида голям, категорията на ръчен, малък спортен автомобил, полуавтоматични, чист ръчна, с ЦПУ, козлови CNC машина за рязане, конзола тип CNC машина за рязане, работния плот CNC машина за рязане interfingering линии nc Кътър и така нататък!

разходи

Най-скъпите лазерно рязане машина, и също е един вид на хай тек прецизност и най-ефективните рязане оборудване, машина за рязане на вода нож, пламък рязане машина отново разходи са относително ниски, плазма рязане машина използва най-ниската цена (на бройка)

В горния кухо стъкло производствената линия или да се подобри производството разнообразие, ние ще изберем стъкло автоматично специални ножици, но в закупуване на следните точки:

I. рязане точност

Той обикновено се изисква да бъде под 0,5 мм за строителна промишленост клас; Въпреки това изискването за автомобилни рефлектор е под 0. Olmm. Машини производители да осигуряват точността обикновено е в плюс или минус 0. 2 мм, но не мога да видя въвеждането на продуктови ръководства, светлината трябва да има пълно, когато приемане тест рязане точност на програмата, за измерване на действителната рязане точността на продукти, обикновено имаме дузина тест пробата повърхност. Чрез изследване, ние може да разбере напълно гладкост на платформата на рязане и синхронизиране на контрола на системата за контрол.

2. рязане скорост

На предпоставката за отговарят рязане точност, може да говорим за скорост поради кратко рязане платформа, с му очи най-високата скорост, това е трудно да се определи дали можем да използваме рязане машина серво задвижване с софтуер за симулация на функцията за проверка дали скоростта на мотора да се постигне най-високите. Не режете скоростта на рязане, увеличи добавянето и намали скоростта. Осите могат да се изпитват отделно и едновременно.

3. автоматично наборен оптимизация функция

Там в края на машина за рязане, помислете за обработката на разходите и обема на особеност на парче на работа, по принцип не високо образовани хора да изсъхне, която изисква рязане машина операция е прост и лесен за разбиране, не е твърде сложно, в противен случай ще има много достъпна машини могат да си позволят неудобно положение. Това е най-добре да имат функция за избягване на дефект, защото стъклото на вътрешния backplate понякога има дефектни продукти. Библиотеката на графиката от специален вид разфасовка трябва да бъде по-гъвкаво, трябва да направи графиката на CAD да могат да участват в оформлението.

4. поддръжка е удобно

Аз / 0 и механично сензори на сигнала не са оборудвани с твърде много, ненужно ключа и лампата по-малко, доколкото е възможно, защото веднъж върху или механично устройство е извън ред ще засегне машина за рязане, използването на компонент недостатъчност вероятността е ниска , по-малко кабели също е по-малко, лесно да се намери виновен и замяна на части, най-добре може да трасирате на екрана всички I / 0 сигнал състояние. Разходите за поддръжка са важен фактор, който трябва да се разглежда при закупуване на една машина.

5. енергоспестяващи

По същия начин, че изискванията за размера на рязане може да бъде завършена рязане възможностите на консумацията на енергия може да донесе много ползи за предприятието. Едно е да опазват околната среда и икономия на енергия. Вторият е да се запишете на компанията ежедневни разходи.