Автоматично умират рязане машина поддръжка съвети

Предварително прецизно регулиране, листов хранени автоматично Die машина за рязане е да гарантира, че точността на предварително стандартен точността на ключовите параметри, коригиране на точността на регламента включва широк спектър от фактори, някои оператори използват често само системата за предварителен контрол, този метод е ненаучна. Въпреки че системата предварителна проверка може да се избегне хартия не е в, място, зъб ред gripper хартия, причинени от ненадеждни хартия Кос и други въпроси, но ако искате да наистина коригирате точността на системата чрез системата, диаметъра на сондата трябва да се регулира от около 1 мм до 0,1 мм на алармата точност, фактът, че това не може да се постигне. Следователно трябва да вземе предвид валяк налягане, хартия време, страничните регламент и други фактори, точност регламент да се адаптира към най-доброто състояние.

Това е много важно за някои от оператора, за да изключите функцията за откриване за листов хранени автоматично умре рязане машина, което е изключително опасно, ако притискащи подаване откриване на нормални и хартия откриване е затворен, тогава веднъж пресата отдел на хартия конфитюр ситуация, няколко слоя на хартия ще незабавно насложени, ще предизвика катастрофа, големи щети на оборудването, а произшествието е много трудно да се справят с.

Редовната подмяна на смазочни материали, марка еднократна лист автоматично Die машина за рязане на документи за фабрика са много строги смазване цикъл таблица, различни части от оборудване изисква Смазки марка, модел, особено за замяна на смазочни масло цикъл са подробно твърдение. Като цяло, основните бизнес предприятия съгласно изискванията на марка, модел да купя смазочни материали, но по невнимание на регулярна смяна на смазочни материали. Много оборудване смазване управленски персонал в замяна на цикъла на масло е смешен, вижте масло в резервоара за гориво все още е много ясна, в стойността на внимание, да се откаже от замяната на нов план за смазочни материали, нека оборудване продължи да работи.