Автоматично зареждане Съвети за поддръжка на режещи машини

Предварително прецизно настройване, листо захранване Автоматично зареждане Die Cutting машина е да се гарантира, че прецизността точност на предварително позициониране точността на основните параметри, регулират точността на регулацията, участващи в много фактори, някои оператори често използват само Системата за предварително инспектиране, Този метод е ненаучен. Въпреки, че системата за предварителна проверка може да избегне хартията да не е на място, хартията за захващане на зъб, причинена от ненадеждна хартия и други проблеми, но ако наистина искате да регулирате точността на системата през системата, От около 1 мм до 0,1 мм от точността на алармата, факта, че това не може да бъде постигнато. Следователно, трябва да се вземат под внимание ролка под налягане, време на хартия, странични регулации и други фактори, точността на регулиране да се приспособи към най-доброто състояние.

Много е важно някои от операторите да изключат тази функция за откриване на машина за рязане с автоматично подаване, която е изключително опасна. Ако натискането на Откриване на нормално и на хартия откриване, след като веднъж на пресата отдел на хартия конфитюр ситуация, няколко слоя хартия ще бъдат незабавно насложени, ще доведе до автомобилна катастрофа, щети на оборудването, а аварията е много трудно да се справя с.

Редовната замяна на смазочни материали, марката еднолистова Автоматично зареждане Die Cutting Machine фабрика документи са много стриктни таблица смазване цикъл, различните части на оборудването, необходими лубриканти марка, модел, особено замяна на смазочно масло цикъл са подробни претенция. Като цяло, основните бизнес предприятия в съответствие с изискванията на марката, модел за закупуване на смазочни материали, но по невнимание на редовната замяна на смазочни материали. Много служители за управление на смазването на оборудването при подмяната на цикъла на маслото идват, вижте, че маслото в резервоара за гориво все още е много ясно, в цената на съображенията за разходите, да се откаже от подмяната на нов план за смазочни материали, оставете оборудването да продължи да работи.