Автоматично зареждане Die Cutting Machine е такова сложно оборудване

С подобряването на печатната технология Автоматично зареждане Die Cutting Machine в живота ни играе все по-важна роля, Auto-feeding Die Cutting Machine е основната сила на довършителното оборудване, с печатарската индустрия продължава да расте и да се развива, Рязане Търсенето на операции също се увеличава, затова трябва да обърнем голямо внимание на работата на оборудването, своевременно откриване на проблеми и решаване на проблема. Тогава Автоматично зареждане Die Cutting Machine в работата на какъв е проблемът, ние трябва да обърнем голямо внимание на него?

По време на експлоатацията на оборудването трябва да проверим своевременното въртене на частите, ако това е необичайно, трябва незабавно да се изключи, за да се провери и коригира елиминирането на ненормалния звук и след това производството.

Хартията е основно проблемът в автоматичното зареждане на машината за рязане, преди да се провери дали хартията отговаря на изискванията на процеса, дали грешката е в рамките на допустимия диапазон.

Операторите трябва да са професионалисти, неработещият персонал да не експлоатира оборудването, за да се избегнат аварии.

Автоматично зареждане Машина за рязане на машина като сложно оборудване, което трябва да има много крепежни елементи, като например стоманени винтове, не затяга думите, ще доведе до смачкване на ръба на износване или картон и т.н .; Ножица, ако не сте здраво ще причини процеса на падане.

За проверка на обекта често се налага да се пазят маркировки от желязна плоча, ако чуждите тела трябва да бъдат незабавно отстранени.

Необходимо е редовно да се инсталира смазочното масло за работата на оборудването, редовно проверявайте дали свободните винтове, застрахователният превключвател е чувствителен.

От 2002 г. насам Китай се превърна в най-големият потребител на металорежещи машини в световен мащаб. Китайската структура на металообработващата промишленост с развитието на автоматизационната индустрия продължава да се приспособява, технологията за рязане на машинно рязане също ускорява реализацията на устойчиво развитие на нов път към индустриализация. С прецизността и ефективността на машиностроенето, през 2013 г. перспективите за пазар на металорежещи машини на Китай са също нови промени. Понастоящем повечето от машините, използвани в нашата страна, са обикновени металорежещи машини. Броят на обикновените металообработващи машини е огромен и се открояват проблемите със сигурността. Следователно, проблемите със сигурността се превръщат в основна пречка за неговото развитие. Увеличаване на безопасността, подобрение на характера на безопасността на машината, решаване на проблема с ниска степен на НК, чести наранявания на персонала, ниско ниво на безопасност, ефективност на производството не е голям проблем. След завършване на CNC машинни инструменти, може значително да подобри ефективността на обработка и автоматизация, интелигентна степен. Намаляване на възможността за контакт на оператора с опасни части; Операционната система и операционния интерфейс все повече ергономични изисквания, може ефективно да намали скоростта на грешки на оператора, да намали произшествието, причинено от аварията.