Ръководството за развитие на Die Cutting Machine

Машината за рязане е широко използвана, принципът на работа не е сложен, технологията за рязане е главно използването на нож за рязане, нож от стомана, метална матрица, стоманена тел, чрез отпечатък за упражняване на определено налягане, до определена форма , Ако цялата печатна материя е пресована в един графичен продукт, наречен die-cutting; Ако използването на стоманена тел в печатания материал върху следите от следи от оставящи или огъващи марки, наречени вдлъбнатини; Ако използването на ин и ян две шаблони, нагрети до определена температура, отпечатани на повърхността на печатницата с триизмерен ефект на шаблона или шрифта, наречен бронз; Ако основен материал на друг субстрат, наречен паста; С изключение на останалата част от оригиналната част на продукта За отпадъци.

1. Традиционните стикери за търговска марка печатни производствени предприятия. Производството в трудни времена, производство и продажби спадат всяка година. Причината е, че производството на високотехнологични продукти, една от високоефективните ротационни печатни машини за печатарски марки и флексографските печатарски преси, се увеличава чрез печатане, а дори и ефективността на производство на кръгова преса е много по-висока от периодичния печат. - косене зад производственото оборудване.

2. Кръгъл натиск кръгла тел умират рязане ще бъде най-голямата партида от печатни опаковки продукти, най-добрият начин да умре. Използва се за производствени линии за флексографски печат, формовъчни печатни машини, печатарски машини за велпапе за печатане, машина за рязане на печат, ротационни стикери, печатарски щандове за търговска марка, гравюрен печат за щанцови производствени линии, като свързващо печатащо и опаковъчно оборудване. С развитието на печатарската технология, особено на нивото на обработка на циркулярния щанцовъчен барабан, обхватът на приложение на кръгообразното рязане ще бъде по-широкообхватен и ще се подобри производствената ефективност на щанцоването.

3. С бързото развитие на печатарската и опаковъчната промишленост, мащабът на предприятията се разширява. Автоматичното сплескване на пазара на приложения за рязане на машини ще продължи да се разширява. За сметка на това, полуавтоматичен плосък die die машина за рязане на пазара на машини ще бъде допълнително намален, в допълнение към ниската производителност, оперативната интензивност на труда и други причини, сигурността е лоша, предразположени към аварии, които включват недостатъците на главната причина пътя. Въпреки това, поради мащаба на китайския печат и опаковъчна индустрия, разликата между размера на това устройство ще има определен пазар, все още ще играе роля.