Какви видове Die машина за рязане в обувките Industries

Като една от водещите обувки щанцоване машина дизайнер и производител, Shuoying машини имат разработи три модела за обувната промишленост:

1.swing рязане ръка машина:

13066.png13070.png13075.png

Този вид машина за рязане се използва широко в много обувки factories.The люлка лъч рязане преса също се нарича люлка рязане ръка натиснете които имат люлка лъч или люлка head.Just изрязва фигури от обувки материал с помощта на остър метален лист умре.

2.Travelling режеща глава машина:

13515.png

Машината за пътуване режеща глава е подходяща за рязане на един слой или няколко слоя обувки материал, особена подходяща за рязане на широки и навити материали. Освен това, тя е особено подходяща за рязане на части, които изискват малки щанци, редовно рязане и производствена партида.

3.Plane машина за рязане:

Машината за рязане самолет с голям рязане легло .Fast, тих, лесен за работа
Това е безопасността на работниците от два ръчни операция на азиатските клиенти switch.Most искал да използва самолет машина за рязане за производство на обувки.

14144.png

Галантерийната процеса на вземане

стоки Кожените се използва като портфейла, чантата карта, портфейла, проверете папките, ключови случаи, притежателите на карти, чанти и други малки кожени изделия.

1.Die Нарежете кожата с форма рязане die.There нямам щанцоване преса за кожа преди, работникът трябва да се намали производството на кожи с tools.Now кожа профилни преса, произведени от нас не може да умре нарязани на кожата много лесно и ще бъде много по-бързо, отколкото кожата пособия Отвор кожа е с високо качество.
2.Leather и кожа обратно лечение, смазана кожа с поддръжка отново, толкова дълго, колкото обикновен кожен го почистите.
3.Bonding, свързване или временно кожи двойна връзка.
4.Drilling, свързващ позиция на първия бит изисква конци удар. (Като кесии, портфейли и други структури)
5.Stitching, шиене с игла и конец напред-назад.
6.Trimming, шиене ръб след първото си чек, да направят изменения да се гарантира последователното ръб.
7.Edge, за корекция на ръба проби боядисани кожата докато масло.