Какво ви е необходимо Когато Инсталирайте Die машина за рязане

Какво ви е необходимо, когато инсталирате умре машина за рязане?

1.Първа, трябва да се грижи, за да прочетете инструкциите за употреба, преди да инсталирате и с помощта на щанцоване machine.Note: Преди всички операции за работа и поддръжка, машината трябва да бъде изключен от главния електропровод.

2.TRANSPORT И HANDLING.:the устройство е представено на палета и покрита със защитно пластмасово фолио, или в отворен или затворен дървени случай или сандък. пластмасов филм ще защити само устройството от влага и прах по време на транспортиране; тя не може да се защити срещу машината чука по време на боравене с него. Пресата е прикован към палета или към базата щайга в три точки.

3.Инфор.за Проверки: За да се провери за всички вреди, машината може да са претърпели по време на транспорт, контрол на състоянието на командите в пресата (поне отвън) и проверете за течове на масло.

Преди да свържете устройството към основната линия, проверете дали напрежението е същата като тази на машината, отпечатана върху плоча, прикрепена към електрическата кутия. Ако напрежението или честотата е различна от тази на основната линия, поиска съвет от производителя или агент по продажбите.

4.Take грижи, за да се провери, че вътрешността на материала, за да се реже, не съдържат метал съчетаването или подобно, което не само ще навреди на матриците, но също така да доведе до насилие отцепила летене.