Пътуване ръководител Натиснете поддръжка

Много е важно да се направи поддържането добре, така че можеше да пътува натиснете главата с добро изпълнение и сервиз life.The долу е най-за ръчна преса пътуващата главата или пътувате главата машина за рязане.

1.The масло тръба за свързване трябва да бъде заключено, без каквато и допълнение масло leakage.In, тръбата за петрол не може да се трие с други стоки, така че да се избегне всякакъв счупване.

2.Check напрежението на веригата веднъж на всеки месец, и се регулира винт с динамометричен ключ.

3.Lubricate водещия лост месечно .Почистете водещата шина и добавяне на смазката всеки месец.

4.Replace смазващото средство на устройството за намаляване на всеки 6000 работни часа. (Изпълнение смазващото вещество е равна на EP460 (Kg.4.400)

№ 5. хидравлично масло на резервоара за масло трябва да се сменя и филтър мрежата трябва да махам всеки 8000 часа, или когато шумът на маслената помпа започне по-големи и по-големи.

Препоръчително е да използвате мобилния DET 35 или SHELL TELLUS 46 или на хидравличното масло, еквивалентна на ISO VG 46.

Резервоарът за масло и филтър мрежата трябва да приключи почистват при смяна на нивото на хидравличното масло oil.The трябва да бъде по-висока от мрежестия филтър и пълно на резервоара за масло добавяне на смазката.

6.The натиснете пътуване глава е длъжен да държи на електрическите аксесоари чист.

Пресата е строго забранено да има гориво или други запалителни неща, залепени на електрическата components.it също не е позволено да се покрие, се опаковат електрическите компоненти или кутията за електрически инструмент от страна на запалими неща, така че да се избегне пожар.

7.The машина е необходима за почистване на устройството и проверка на винта всеки ден.

8.The машина е необходимо да се обърне на рязане плоча или дъска за рязане над да се използва всяка седмица.

9.The машина е необходимо да се превърне алуминий плоча и промяна на посоката на всеки 3 месеца, така че да се намали износването.

10.Please изключите двигателя, доколкото е възможно, ако машината не работи.