Как да Настройка на височината на рязане умират и Trial-режещо Пътуване ръководител Press

Shuoying Прецизна Техника препоръчваме следното как да настройка на височината на рязане умре и пробен рязане за пътуване главата преса модел.
1.Place пластмасова подложка рязане върху пресата на движение на главата worktable.Then постави режещото матрицата върху основата place.Make режещото матрицата при средно положение на главата на пътуване.
2. След стартиране на machine.turn на превключвателя за настройка, след като постави две "рязане" бутон в същото време на ръка, глава удар ще се плъзне надолу и натиснете върху матрицата cutter.Loosen дръжката на настройка инсулт, дръжката ще страна надолу към lowest.Lock дръжката на най-ниското place.Turn разстояние перфоратор щифт създаването switch.The автоматично ще се върне обратно нагоре.
3.Да взема по die.Place режещото материали да се намали върху пластмасова основа plate.Mount режещото die.Simultaneously пресата надолу две пробиване и нарязване бутони на перфоратор щифт за процес на рязане.
4. Извадете от рязането die.If нож умират вложки в основната плоча твърде дълбоко, завъртете главата на фина настройка clockwise.Then монтиране на нож умира вече за проба-cutting.If обекта, за да се реже, не е напълно отрязани, завъртете фина настройка на главата контра-clockwise.Then монтиране на нож умира отново за пробно нарязване до обекта може да се отреже напълно.
5.During операция, ако щифт перфоратор издига твърде high.rotate подемната височина копчето обратно на часовниковата стрелка, така че да се намали по ненужно празен ход на движение и да спаси работа път.Ако на нож умира не е поставен правилно, или в при други извънредни ситуации, моля, натиснете бързо бутона за аварийно спиране, а след това щифт перфоратор ще се вдигне обратно.
6.setting на нож умират облицовки.
7. Ако все още имате някакъв проблем .Моля свържете с нас.