Корк Йога подложна машина за рязане

Корк Йога подложна машина за рязане
Информация за продукта

ИЗПОЛЗВАНЕ И ХАРАКТЕРИСТИКИ:
1. Машината е широко приложима за рязане на неметални материали в различни отрасли чрез резачка. Например кожа, гума, пластмаса, пластмасови опаковки, текстилни и химически влакна и др.
2. Приемайте двоен цилиндър с цилиндричен механизъм, точно прецизен двоен колянов механизъм, който може да гарантира, че дълбочината на рязане при всяка позиция на рязане е еднаква.
3. С механизъм със специална настройка и оборудван с режеща машина и настройка на дълбочината на рязане регулирането на хода е проста и точна.
4. Притискащата дъска за рязане извършва бавно рязане, когато се свърже с машината за рязане, което може да доведе до липса на грешка в размера между най-горния слой и най-долния слой от разрязани материали.
5. Автоматичната смазочна система за централно масло осигурява точност на машината и удължава живота на машината.
6. Операцията е икономична и проста, с ниска неизправност, силна мощност на рязане и висока скорост на рязане.
7. Работата с две ръце прави висока степен на безопасност.

 

ТЕХНИЧЕСКА СПЕЦИФИКАЦИЯ


Максимална сила на рязане

200Tons

Диапазон на регулиране на хода

0-160mm

Диапазон между работните маси

50-210mm

Размер на горната пресована платка

1600 * 1100 мм

Размер на долната работна маса

1600 * 1120мм

Основна мощност на двигателя

11kW

Електрическо захранващо напрежение

като опция

Тип на устройството

хидравличен

хидравлично масло

46 # или 68 #

Цвят на машината

както се изисква

4.jpg

2.jpg

НАШАТА КОМПАНИЯ

Jiangsu Shuoying Precision Машини Ко ООД е специализирана в извършване на хидравлична машина за рязане, умират машина за рязане, студена преса машина, висока скорост нарязване машина, много острие машина за рязане, щамповане машина и такива други машина прецизност и обща машина. Нашата компания покрива площ от 14000m2, като голямо предприятие в тази индустрия, ние имаме мощен технически сила, пълно оборудване за производство, приятна среда и удобно транспортно състояние. Нашата компания се намира в Yancheng Сити Dagang промишленост зона на провинция Дзянсу и този град се нарича като "Китай Обувки Машини Сити", който принадлежи към Националната Spark технология концентрация област.

Добре дошли в нашата компания!


Сред тези известни корк йога pad производители на рязане машина, Shuoying Precision машини е конкурентен корк йога подложка за рязане машина златен доставчик в Китай. Можете да получите сертифицирани от нас продукти.
Запитване