Двете страни колани автоматично хранене АД горещи умират рязане машина

Двете страни колани автоматично хранене АД горещи умират рязане машина
Чат сега
Информация за продукта

Сред тези известни и двете страни колани автоматично хранене АД горещи умират рязане машина производители, Shuoying прецизни машини е конкурентоспособна двете страни колани автоматично хранене АД горещи умират рязане машина златни доставчик в Китай. Можете да получите CE сертифицирани продукти от нас.

двете страни колани автоматично хранене АД горещи die машина за рязане
Машина модел: САЙ-3/200
Той е подходящ за изрязване и печат нетъкан плат и други авто интериор декорация материали. докато машината е рязане плат, тя също така запечатва ръбове на продукта.
1. има два вида на машината инсулт настройка режим (автоматично и ръчно), когато променяте умре нарязани с нож, не е необходимо да зададете инсулт от ръководството.
2. двете страни каучукови ремъци подаващо устройство. те могат да хранят плата в машина работна площ преди рязане. и тя може да изхрани плат, след рязане. Тя може да спести на работника труд.
3. автоматично уеб страна система устройство, той може да направи плата отидете в областта на работната машина с правилната посока.
4 масло охладител оборудване. Това е полезно да се охлади маслото температурата надолу дори машината работи през лятото.
5 АД и докосване екран устройства, те могат да направят компютъра по-точно и машината може да работи в държавата автоматично.
6 отопление температурата контрол, тя може да контролира нагряването умерен и коригира температурата според вашите изисквания.
7. използване решетка безопасността да гарантира високо ниво на сигурност на операторите.

ТЕХНИЧЕСКИ ПАРАМЕТРИ

Макс. сила на рязане

2000kN

Скорост на рязане

0,08 m/s

Скорост на подаване

0.10-0.50m/s

Диапазон на регулиране на инсулт

0-160 мм

Варират между работни маси

30-190 мм

Размера на горната рязане съвет

1600 х 1100 мм

Размер на по-ниска работна маса

1600 х 1120 mm

Мощност на двигателя

11kW

Като цяло измерение

2700 × 4200 × 1850 mm

Общо тегло

11000 кг

Запитване