Пълна автоматична машина за рязане на пода

Пълна автоматична машина за рязане на пода
Чат сега
Информация за продукта

ИЗПОЛЗВАНЕ И ХАРАКТЕРИСТИКА:
Машината се използва широко за рязане на различни неметални материали в такива отрасли като кожи, пластмаси, пластмасови опаковки, кърпа, пяна, килими, подове и др.
1. Механизмът на двойния цилиндър, прецизното водене на четирите колони и автоматичното балансиране на двойния съединителен прът могат да го накарат да достигне силата на рязане с висока дълбочина и да гарантира същата дълбочина на рязане за всяка позиция.
2. Използвайте PLC компютърен сензорен екран за контрол на процедурите, система за управление на серво моторни превозни средства, осигурявайте точен обхват на хранене, със стабилна скорост на движение.
3. Нарежете материала, който се храни и изхвърля в конвейерната лента и се реализира конвейерна лента в пряко действие при рязане на материал.
4. Специалният механизъм за настройка прави настройката на хода проста и точна във връзка с режещия инструмент и дълбочината на рязане.
5. Когато дъската за рязане се натисне надолу, за да се свърже с режещия инструмент, тя извършва автоматично и бавно рязане, за да не се получи грешка в размера между най-горния слой и най-долния слой на изрязаните материали.
6. Централната автоматична система за смазване с масло осигурява жизнения цикъл и точността на машината.
7. Специална спецификация може да бъде поръчка, задоволяване на нуждите на различни клиенти

Машинен шоу
Ние сме различни от другите: Качествените машини са от качествени части.

Най-добро обслужване:
1.We има професионален екип, за да направи различни видове руло формовъчни машини за нашите клиенти, от проектиране, обработка, монтаж, отстраняване на грешки, доставка.
2.Можете да изпратите вашите мъже до нашата фабрика. Ще ги научим как да оперират машината без такси за обучение.
3.Actually е друг евтин и лесен начин да избирате. Всяка машина напуска нашата фабрика с една книга за експлоатация. Яу може да прочете първо манаула и да се запознае с машината. След това можем да получим видеообаждане и да ви научим онлайн как да управлявате машината.
4. Освен от курса за обучение по-горе, предоставяме и 1-годишна гаранция за цялата лесно разбита част на машината за безплатна и цялостна техническа поддръжка.

5.jpg

Ако има някакви проблеми с машината, ще предоставим едновременно решение.
Надявам се, че можем да създадем печеливши бизнес отношения в близко бъдеще!


Сред тези известни изцяло автоматични производители на машини за рязане на пода, Shuoying Precision Machinery е конкурентна изцяло автоматична машина за рязане на пода материали златен доставчик в Китай. Можете да получите сертифицирани от нас продукти.
Запитване