Конвейерна лента Автоматично захранващо платно

Конвейерна лента Автоматично захранващо платно
Информация за продукта

Машината е широко използвана за рязане на различни неметални материали чрез формиране на нож като: кожа, пластмаса, пластмасови опаковки, кърпа, пяна листове, килими, подове и др Нашата фабрика е сертифицирана от CE, ISO и SGS.
1. Механизмът на двойния цилиндър, прецизното водене на четирите колони и автоматичното балансиране на двойния съединителен прът могат да го накарат да достигне силата на рязане с висока работоспособност и да гарантира същата дълбочина на рязане за всяка позиция.
2. Използвайте PLC компютърен сензорен екран за контрол на процедурите, система за управление на серво моторни превозни средства, осигурявайте точен обхват на хранене, със стабилна скорост на движение.
3. Хранене и разтоварване, за да се изрязва материалът в конвейерна лента и да се реализира конвейерна лента в пряко действие при рязане на материал.
4. Специалният механизъм за настройка прави настройката на хода проста и точна във връзка с режещия инструмент и дълбочината на рязане.
5. Когато дъската за рязане се спусне на режещия инструмент, тя може да реже материал автоматично и бавно. Той гарантира, че няма грешка в размера между най-горния слой и най-ниския слой материали.
6. Централната автоматична система за смазване с масло осигурява жизнения цикъл и точността на машината.
7. Специална спецификация може да бъде поръчка, задоволяване на нуждите на различни клиенти.

Максимална сила на рязане

1000kN

Режим на регулиране на движението

0 - 130 мм

Диапазон между работните маси

60-190mm

Размер на горната пресована платка

1600 × 980 мм

Размер на долната работна маса

1600 × 1000 мм

Мощност на мотора

11kW

Честота, фаза на напрежение

еднофазен или трифазен 220 / 380V

Нето тегло

5800kgs

Брутно тегло

5850kgs

Измерение

3850 × 2400 × 1850 mm


2.png

3.png

4.png

Сред тези известни конвейер Belt Автоматично хранене самолетоносачите производители, Shuoying Precision Машини е конкурентна Конвейер Belt Auto хранене плоскост Cutting Press Златен доставчик в Китай. Можете да получите сертифицирани от нас продукти.
Запитване