Автоматично хранене килим машина за рязане

Автоматично хранене килим машина за рязане
Информация за продукта

Автоматично хранене килим машина за рязане

1. Машината е широко приложима за рязане на неметални материали в различни отрасли чрез резачка. Например кожа, каучук, пластмаса, килим, пластмасови опаковки, текстилни и химически влакна и др.

2. Приемането на пневматичния материал от каучуков валяк или ръчното пресоване на материала се приема. Компютърът може автоматично да контролира разстоянието на напречното движение на режещата глава и разстоянието на подаване на притискащата ролка.

3. Приемайте двоен цилиндър с цилиндричен цилиндър, прецизен механизъм за свързване на двойния лост, който гарантира, че дълбочината на рязане при всяка позиция на рязане е еднаква.

4. С механизъм със специална настройка и снабден с режеща машина и настройка на дълбочината на рязане регулирането на хода е проста и точна.

  5. Притискащата дъска за рязане извършва бавно рязане, когато се свърже с машината за рязане, което може да доведе до липса на грешка в размера между най-горния слой и най-долния слой на изрязаните материали.

  6. Автоматичната смазочна система за централно подаване на масло осигурява машинна прецизност и удължава живота на машината.

  7. Операцията е икономична и проста, с ниска неизправност, силна мощност на рязане и висока скорост на рязане.

  8. Работата с две ръце прави висока степен на безопасност.

 

Предимства:

1.Различни, тихи и лесни за работа.

2.Всички стандартни конструкции могат да бъдат използвани - стоманена лента, дървена форма или кована стомана. 3.Повдигнати глави на траверса за безпроблемна работа.

4. Обикновена, точна настройка на матрицата и регулиране на дневната светлина.

5. Безшумна работа без вибрации

6. Използва хидравлична и хидравлична система, осигуряваща равна дълбочина на рязане.

7. Висока скорост.

8. Височината на височина и височината на материала могат да се задават бързо.

9. Изрязани материали в единични или многослойни слоеве.

10. Завършете с висококачествена полипропиленова дъска за рязане и ръководство за експлоатация.


2.jpg

3.jpg


Сред тези известни производители на автоматични машини за рязане на килими, Shuoying Precision Machinery е конкурентен автоматичен захранващ килим машина за рязане на злато в Китай. Можете да получите сертифицирани от нас продукти.
Запитване