Автоматично подаване и на двете странични платове

Автоматично подаване и на двете странични платове
Информация за продукта

ИЗПОЛЗВАНЕ И ХАРАКТЕРИСТИКИ:
Машината е приложима за такива видове ножове за нарязване, открити предмети: кожа, пластмаса, плат, портмонета, играчки, шапки, пенообразуващи таблетки, подови материали и меки кърпа ленти с различни нужди.
Характеристиките са, както следва:
1. Приемане на двоен петролен цилиндър, ориентиран в четири положения и автоматична структура на балансиране на връзките, което гарантира абсолютно същата дълбочина на рязане на всяка позиция на рязане.
2. Автоматична система за смазване, лесна работа, ниска степен на отказ, силна сила на удара и удължаване на експлоатационния срок на машината.
3. При натискане на дъската за рязане и докосване на режещия инструмент, тя може да се реже автоматично бавно, за да не се допусне грешка в размера между слоя и най-долния слой на режещия материал.
4. Специалната структура за настройка е снабдена с асортимент с режещия инструмент и височината на рязане, за да може настройката на хода да бъде проста и точна.
5. Устройство за двустранно подреждане на работната площадка за автоматично подаване, контролиране на преместването и отстъпването на работната маса и подходящо за рязане на две режещи инструменти с различна височина едновременно, захранване точно и гладко.
6. Работата с две ръце осигурява висока безопасност.
7. Специалните размери могат да бъдат персонализирани към производството, за да отговорят на нуждите на различните потребители.

Технологична спецификация:

Максимален импулс

1000kN

Регулиране на хода

0-140mm

Диапазон между работните маси

50-190mm

Размер на горната пресована платка

600 х 800 mm

Размер на пресовата дъска

1600 × осемстотин и двайсетмилиметър

Мощност на мотора

7.8kW

Волтаж

като опция

Автоматична оценка

автоматичен

път

хидравличен

хидравлично масло

46 # или 68 #

Цвят на машината

като опция

Цялостно измерение

2520 × 1400 × 1750 mm

Нето тегло

4800kgs

Брутно тегло

5000kgs

2.png

3.png

4.png

Предимства:
1. машината използва фурната за рязане, която е много здрава и лесна.
2. Настройката на точката на рязане е проста и ефективна.
3. Машината се контролира от PLC, има висока работоспособност. Режещото движение може да се движи автоматично, което повишава ефективността на работа.
5. Машината може да добави единица, която спестява труд.
6. Използвайки диференциално масло, разрязването е бързо и лесно.
7. Положението на повдигане на натискащата се платка може свободно да се регулира, за да се намали хода на празен ход и да се подобри ефективността на работа.
8. Движението на режещата глава се контролира чрез автоматична промяна на скоростта, за да се постигне гъвкаво движение с висока скорост и точно позициониране и без удар.
9. Специално проектираната хидравлична система се характеризира с нисък шум и ниска консумация на масло.
10. Продукти със специални спецификации могат да бъдат персонализирани. е налице за избор.

Сред тези известни автоматични хранене, както производителите на машини за рязане на странични платове, Shuoying Precision Machinery е конкурентно автоматично захранване и на двете странични плат машини за рязане златен доставчик в Китай. Можете да получите сертифицирани от нас продукти.
Запитване