Машина за рязане на автоматичен блистер опаковка

Машина за рязане на автоматичен блистер опаковка
Информация за продукта

Машина за рязане на автоматичен блистер опаковка

Използване и характеристики 
1. тя се използва главно за нарязване на блистер, изкуствена кожа, пластмаси, каучук, найлон, картон, ламинирани материали, пяна и различни синтетични материали.
2. PLC контрол система гарантира лесна работа и масово производство.
3. спестяване на труд: автоматична Die машина за рязане на PP блистерни опаковки трябва само двама работници да го оперират.
4. малки моторни, малка маслена помпа, електрически и икономия на масло. Машината е снабдена със смазочна система да намали износване и удължават живота.
5. 24V ниска мощност система за специален контрол.
6. долната граница на инсулт се контролира от времето изтича съединение с висока прецизност, така че може да направи високо качествени продукти.
7. продукти с различни височини могат да бъдат произведени по едно и също време.
8. продукти на специални спецификации са на разположение при поискване.

 

Машината предимства  
1. double мотовилков баланс и Хидравличен двигателен механизъм. Всички движещи се части са авто смазочна система, удължаване на срока на експлоатация на машината и повишаване на точността на рязане.
2 горната натискане съвет идва бързо и, когато е близо до рязане плесен, това ще забави автоматично. По този начин горната страна и долната страна на материалите, едва ли ще има размер разлика.
3. специално проектирани машина структура предотвратява изтичане на масло.
4. маховика енергия за съхранение технологии помага да осъзнаят рязане на високо налягане, спестяване на енергия. Масло temp няма да доведат.
5. инсулт настройка механизъм могат лесно и точно да определя височината на рязане според различни режещи форми.
6. основните запечатване елементи са направени в Германия. Ключови хидравлични части и електрически уреди са внесени и имат дълъг живот.
7. след висока честота закаляване обкръжават повърхността на цилиндър прът ще бъде трудно хромирани, удължаване на срока на експлоатация на машината.
8 хидравлична система приема Автомобилно масло, Добавяне на скорост на повишаване на цилиндър. Когато се работи, Той понижава бързо и хидравлична помпа е в състоянието на разтоварване. Тя произвежда по-малко топлина и може да работи непрекъснато за дълго време.

 

Машина снимки

9.jpg

10.jpg

Сред тези известни автоматично блистер опаковка рязане машина производители Shuoying прецизни машини е конкурентен автоматично блистер пакет рязане машина златни доставчик в Китай. Можете да получите CE сертифицирани продукти от нас.
Запитване