Автоматично хранене с щракващо натискане за голям материал

Автоматично хранене с щракващо натискане за голям материал
Чат сега
Информация за продукта

Използвайте и функциите
Подходящ е за директно рязане на единична или многослойна кожа, гума, филц, тъкан, найлон, текстил, килим, почистващи консумативи и други материали чрез рязане върху повърхността на транспортния пояс за автоматично захранване и с големи размери, партидна продукция & непрекъснато рязане.
1. PLC сензорен екран за контрол на програмата, той има два вида режим на рязане (автоматично и ръчно), за да изберете за рязане.
2. Специален PU кръгъл конвейер колан с автоматично захващане и устройство за непрекъснато рязане, който може да подобри ефективността на рязане.
3. Ръчно настройване на устройството за поставяне в клетка на четири колони, което ефективно контролира дълбочината на рязане.
4. Двойни олио цилиндри, прецизна четириколонна система за автоматично балансиране на връзките, която гарантира равномерна дълбочина на рязане на всяка позиция на рязане.
5. Когато горната дъска за рязане падне и докосне рязане на матрицата, тя автоматично може да забави рязането, за да направи гребния материал без грешка в размера между горния и долния слой.
6. Оборудван с автоматична смазочна система за автоматично подаване на масло, за да се гарантира прецизна работа и удължаване на експлоатационния срок на машината.
7. При рязане използвайте предпазната решетка, за да осигурите висока безопасност на операторите.

технически параметри

Максимална сила на рязане

1000kN

Режим на регулиране на движението

0 - 130 мм

Диапазон между работните маси

60-190mm

Размер на горната пресована платка

1600 * 980 mm

Размер на долната работна маса

1600 * 1000 мм

Мощност на мотора

11kW

Честота, фаза на напрежение

еднофазен или трифазен 220 / 380V

Нето тегло

5800kgs

Брутно тегло

5850kgs

Измерение

3850 * 2400 * 1850 мм


2.png

3.png

4.png

Сред тези известни авто-хранене клик натиснете за големи производители на партида материал, Shuoying Precision Машини е конкурентна авто хранене натиснете клик за големи партида материал златен доставчик в Китай. Можете да получите сертифицирани от нас продукти.
Запитване